fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Pokémon GO

 • Rejs mellem den virkelige og den virtuelle verden med Pokémon GO til iOS- og Android-enheder. Med Pokémon GO vil du opdage Pokémon i en helt ny verden - nemlig din egen!

  Bemærk at Pokémon GO ikke distribueres af Bergsala og at vi derfor ikke kan svare på spørgsmål vedrørende appen. Hvis du har problemer med Pokémon GO henviser vi til Niantic og The Pokémon Company. Bergsala distribuerer derimod det fysiske tilbehør Pokémon GO Plus som øger spiloplevelsen med Pokémon GO.

  Pokémon GO er udviklet på Niantics "Real World Gaming"-platform og anvender virkelige steder for at opmuntre spillere til at lede efter Pokémon i alle afkroge af den virkelige verden. Pokémon GO lader spillere lede efter og fange mere end hundrede forskellige Pokémon. Spillet kan downloades på smartphones via App Store og Google Play.

  Spil i Pokémon-serien anvender rigtige steder, så som Kokkaido- og Kanto-regionerne i Japan, New York og Paris som inspiration til de fantastiske verdener, som de udspiller sig i. Nu er det tid til at tage det næste skridt og lade spillet udspille sig i den virkelige verden!

  Encounter
  Luk døren op og begiv dig ud på jagt efter vilde Pokémon! Udforsk land og by i nærheden af, hvor du bor, eller hvor som helst på hele jordkloden, og fang så mange Pokémon, du kan. Når du er i nærheden af en Pokémon, vibrerer din smartphone og så er det tid til at sigte og kaste Poké Balls ved hjælp af din touch screen for at fange den. Men vær påpasselig, når du forsøger at fange den, den kan nemt smutte fra dig! Hold også øje med PokéStops, som oftest findes på interessante steder, for eksempel ved kunstværker, mindesmærker og andre monumenter. Ved PokéStops har du mulighed for at få flere Poké Balls og andre anvendelige genstande.
  Pokémon GO

  Skræddersy din træner

  Når du starter Pokémon GO første gang, skal du skræddersy udseendet på din træner ved at vælge klæder og accessoires. Det er den træner som siden kommer til syne, når du går på kortet på din smartphone, på din profilside samt for alle andre spillere, som besøger et Gym, som du kontrollerer.

  Fyld dit Pokédex

  I Pokémon GO går din træner op i niveau (level) og jo højere niveau desto stærkere Pokémon kan du fange og placere i dit Pokédex. På højere niveauer får du derudover adgang til mægtigere genstande, såsom Great Balls som gør det nemmere at fange Pokémon. Fortsæt med at udforske og møde nye Pokémon for at øge dit niveau.

  Der findes også andre måder at få flere Pokémon. Ved at udforske og besøge PokéStops kan du få Pokémon-æg, som klækkes efter du har gået langt nok med dem. Når de klækkes kan det ske, at du får en Pokémon, som du aldrig har mødt tidligere!

  Map

  Visse vilde Pokémon ses oftere end andre på bestemte steder i nærheden af hvor du bor og rundt omkring i verden. For eksempel er det lettere at komme i nærheden af visse Pokémon af typen Water ved søer og hav. Hvis du er langt væk hjemmefra bør du se dig ekstra godt omkring, så du ikke går glip af Pokémon, som du i hverdagen ellers ikke støder på.

  Hvis du fanger flere Pokémon af samme art tilstrækkeligt mange gange, vil én af dem kunne udvikle sig. Dette er særdeles praktisk, hvis du har svært ved at finde bestemte Pokémon i det fri. Hvis der for eksempel er rigtig mange Poliwag i nærheden af hvor du bor, fang så mange af dem som muligt, så får du til sidst mulighed for at udvikle en af dem til en Poliwhirl!

  Gå med på et hold og kæmp sammen

  Når du har spillet et stykke tid, bliver du spurgt, om du vil gå med på et hold. Så snart du er med på et hold, får du mulighed for at placere Pokémon, du har fanget, i Gym. Ligesom PokéStop finder du Gym på virkelige steder. En spiller kan kun placere én Pokémon per Gym, hvilket opfordrer spillerne til at spille sammen for at opbygge et stærkt forsvar for deres fælles Gym.

  Battle

  Hvis et andet hold allerede har overtaget et Gym, kan du udfordre dem med dine egne Pokémon. Brug de Pokémon, du har fanget og kæmp med dem mod forsvarernes Pokémon. Kampene er både udfordrende og sjove. I kampene skal du anvende de to angreb, som dine Pokémon kan. Desuden skal du undgå at blive ramt ved at swipe til højre og venstre på skærmen. Hvis dine Pokémon vinder kampen, så synker Gymmets prestige. Når et Gym har nul i prestige mister ejerne kontrollen over det og så kan du og dine medspillere overtage det ved at placere jeres egne Pokémon som forsvarere. Når et hold tager kontrol over et Gym, kan de øge dets prestige (og niveau) ved at træne deres Pokémon med de Pokémon, som skal forsvare Gymmet. Når et Gym når et højere niveau, bliver der plads til flere Pokémon, der kan forsvare det. Ved at gå sammen med andre spillere på holdet, kan I kæmpe sammen mod modstandernes Gym og dermed hurtigere overtage det.

  I Pokémon GO er der flere forskellige udfordringer i forskellige kategorier såsom at fange Pokémon og udforske. Ved at gennemføre udfordringerne låser du op for beløningsmedaljer, som ses på din profil. Gør dit bedste for at låse op for så mange som muligt!

  Det er gratis at spille**

  Pokémon GO er gratis at downloade via App Store og Google Play. Pokémon GO er gratis at spille, med en masse sjove ting og sager at gøre og opdage. Spillere som vil højne oplevelsen gennem brugen af specielle genstande, kan gøre dette via køb i appen. Man kan bruge rigtige penge til at skaffe PokéCoins, spillets egen valuta. PokéCoins kan bruges til at købe nye genstande og andre forbedringer i spillet.

  **I spillet tilbydes valgfri tilkøb, som betales med rigtige penge.

  Google Maps Pin is a trademark of Google Inc. and the trade dress in the product design is a trademark of Google Inc. under license to The Pokémon Company.

  Tag sjove billeder

  Når du møder en vild Pokémon kan du ved hjælp af kamerafunktionen se den virtuelle verden smelte sammen med virkeligheden. Du kan til og med forevige det, du ser, ved at bruge kameraet og tage billeder, som gemmes på din smartphone, klar til at blive delt med venner og familie!

  ©2016 Niantuc, Inc. ©2016 Pokémon. ©1995-2016 Nintendo / Creatures Inc. / GAME FREAK Inc.


Pokémon GO

Release-dato: 14. juli 2016
Udgiver: The Pokémon Company
Udvikler: Niantic, Inc.

Relaterede produkter

Pokémon GO Plus
Pokémon GO er allerede en succes over hele verden og med Pokémon GO Plus tager du din jagt efter Pokémon til et højere...
Pokémon: Let’s Go, Pikachu!
Et nyt og spændende Pokémon-spil til Nintendo Switch! Vend tilbage til Kanto-regionen og oplev et klassisk...
Pokémon: Let’s Go, Eevee!
Et nyt og spændende Pokémon-spil til Nintendo Switch! Vend tilbage til Kanto-regionen og oplev et klassisk...
 • Pokémon GO Plus
  Pokémon GO er allerede en succes over hele verden og med Pokémon GO Plus tager du din jagt efter Pokémon til et højere...
 • Pokémon: Let’s Go, Pikachu!
  Et nyt og spændende Pokémon-spil til Nintendo Switch! Vend tilbage til Kanto-regionen og oplev et klassisk...
 • Pokémon: Let’s Go, Eevee!
  Et nyt og spændende Pokémon-spil til Nintendo Switch! Vend tilbage til Kanto-regionen og oplev et klassisk...