Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System

Udgivelsesdato
  • 29. september, 2017
Udgiver
  • Nintendo
Udvikler
  • Nintendo
Distributør
  • Bergsala
Miniversionen af 16-bit-systemet

SNES vender tilbage i form af Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System, et mini 16-bit system, der oprindeligt udkom i Europa i 1992.

SNES introducerede – hvad mange betragter som nogle af de bedste videospil nogensinde – klassikere som Super Mario World, The Legend of Zelda: A Link to the Past, Super Mario Kart, Super Metroid og F-ZERO.

Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System indeholder 21 præinstallerede klassiske spil og kan snildt sættes til alle tv-apparater med high-definition med det medfølgende HDMI-kabel.

For første gang kan spillere nu underholde sig med det intergalaktiske eventyr Star Fox 2 (efterfølgeren til det originale Star Fox, kaldet Starwing ved den europæiske release), som blev udviklet i SNES-tiden, men aldrig udgivet… nogen steder!

Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System har samme udseende og udtryk som det originale system, bare i mini format og kommer med 21 titler installeret i konsollen.

 

Contra III
Contra III: The Alien Wars™

I året 2636 hærger Alien Wars på værste vis, og det er op til to soldater at standse invasionen. I denne Super NES-klassiker kan du spille alene eller sammen med en ven gennem seks niveauer med ustandselig action.

Donkey Kong Country
Donkey Kong Country™

Tag med DK og Diddy på eventyr for at genvinde deres stjålne bananlager. Rejs gennem over 30 udfordrende niveauer, rid på dyrevenner og overlev hæsblæsende grubbevognsekvenser. Du går helt bananas, hvis du ikke spiller Donkey Kong Country!

Earthbound
EarthBound™

Da en meteorit træffer jorden i nærheden af Ness’ hus, drager den modige, unge mand ud for at undersøge sagerne. Han ved ikke, at han sætter foden ud på et episk eventyr, som vil ændre hans liv… ja, måske endda redde universet i samme åndedrag!

Final Fantasy III
Final Fantasy III

For århundreder siden blev verden ødelagt af Espers og magien forsvandt for altid. En ny og teknologisk verden har rejst sig af asken, men da en Esper bliver fundet frossen, havner verden i kaos og der rapporteres om magiske angreb. Kan du klare at stoppe de kaotiske planer, som truer verden?

F-Zero
F-ZERO™

Året er 2560 og galaksens største racerkonkurrence er F-ZERO-mesterskabet. Piloter fra hele galaksen risikerer livet i vanvittig hurtige væddeløb med turboladede svævekøretøjer!

KirbySuperStar
Kirby™ Super Star

Kirby Super Star er ikke bare et eller to, men hele seks spil i et, plus ekstrafunktioner og mini-spil, med den mægtige, rosa helt i hovedrollen, som kan kopiere fjendens egenskaber.

Kirby Dream Course
Kirby’s Dream Course™

Kirby's Dream Course giver golf et pift, hvor Kirby er bolden og fjenderne er forhindringer! Overkom otte forskellige niveauer, propfyldte med vand, pigge, transportbånd og trampoliner.

The Legend of Zelda: A Link to the Past
The Legend of Zelda™: A Link to the Past™

På en mørk og stormfyldt nat sætter unge Link ud på et eventyr som han, og du, aldrig vil glemme! Prinsesse Zelda er blevet taget til fange og en ond troldmand prøver at befri Ganon. Kun Link er modig nok til at redde Hyrule!

Mega Man X
Mega Man® X

Mega Man X foregår hundrede år efter den originale helts eventyr og har en kraftigere robot, kaldet X, i hovedrollen. Sammen med den viljestærke Zero, skal X gå op imod en ny trussel, kaldet reploids.

PS SNES SecretOfMana image800w
Secret of Mana

Der er én kraft i universet, som perfekt balancerer godt og ondt, Manatræet. Et magisk sværd har påkaldt en ung kriger til at trække det, hvilket ødelægger balancen og spreder ondskab over landet. Den unge kriger skal overkomme en farlig rejse for at genoprette harmonien.

PS SNES StarFox image800w
Star Fox™

Tag med stjernepiloten Fox McCloud ud på et spændende rumeventyr for at redde Lylat-systemet fra den onde abekat Andross. Spillet blev oprindeligt lanceret i Europa med titlen Starwing.

Star Fox 2
Star Fox™ 2

For første gang nogensinde kan du nyde det intergalaktiske eventyr Star Fox 2, opfølgeren til det originale Star Fox, et spil, der blev udviklet hen mod slutningen af Super NES-tiden, men aldrig lanceredes!

Street Fighter II
Street Fighter® II Turbo: Hyper Fighting

Med de otte originale World Warriors, inklusive Ryu, Chun-Li og Guile, sammen med de spilbare bossfigurer Balrog, Vega, Sagat og M. Bison, tilbyder Street Fighter® II Turbo: Hyper Fighting forbedret gameplayhastighed og figurbalance.

Super Castlevania IV
Super Castlevania IV™

Et århundrede med Transylvansk fred er nu slut. Grev Dracula er vendt tilbage og denne gang har han en gravsten med dit navn gjort klar: Simon Belmont!

Super Ghouls'n Ghosts
Super Ghouls ’n Ghosts®

I det tredje spil i den legendariske Ghosts’n Goblins-serie, Super Ghouls’n Ghosts, følger vi den modige Sir Arthur, som er ude på en mission gennem dæmoninficeret land for at redde sin kidnappede prinsesse.

Super Mario Kart
Super Mario Kart™

Start motoren med det originale, legendariske Super Mario Kart! Spillet som satte gang i racerserien, som den dag i dag er utroligt populært. Vælg mellem otte chauffører fra Mushroom Kingdom og brænd gummi på klassiske baner som Mario Circuit, Bowser Castle og Rainbow Road!

Super Mario RPG
Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars™

Mushroom Kingdom møder en ny trussel, da et gigantisk sværd falder ned fra himmelen og spreder kaos ud over landet. Mario må samle et team af uventede allierede for at gå op mod det berygtede Smithy Gang!

Super Mario World
Super Mario World™

I Super Mario World rejser Mario-brødrene til Dinosaur Land, hvor det møder deres kære ven Yoshi og kæmper mod Bowser og hans undersåtter gennem dusinvis af finurligt designede niveauer, propfyldte med hemmeligheder, for at redde prinsessen.

Super Mario World 2
Super Mario World: Yoshi’s Island™

Da den onde Kamek prøver at kidnappe Mario-brødrene som babyer, er det op til Yoshi at redde dem i dette utroligt flotte og farverige eventyr.

Super Metroid
Super Metroid™

Super Metroid hylles af mange som et af de bedste actionspil nogensinde. Da rumpirater stikker af med den sidste nuværende Metroid hidkaldes dusørjægeren Samus Aran og får til opgave at efterforske sagen.

Super Punch-Out!!
Super Punch-Out!!

Gør dig klar til en ordentlig knockoutoplevelse i denne opfølger til det klassiske boksespil Punch-Out!! Gå op mod favoritter fra arkade- og NES-versionen, så vel som et udvalg helt nye modstandere og kæmp dig til tops på World Video Boxing Associations rangliste!


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark