• PRODUKTINFORMATION
 • Release-dato:
 • 25 april 2008
 • Konsol:
 • Wii

Wii Balance Board

Vil du træne din krop, øve din balance og se, hvordan du kan påvirke dit BMI, uden du behøver at drøne i træningscentret og spendere dine surt opsparede finanser? Nu er Wii Balance Board, hjemmegymnastens drøm, her endelig.

Wii Balance Board er et spændende tilbehør fra Nintendo. Rent udseendemæssigt minder balancepladen en del om en almindelig badevægt, men lad dig ikke narre af dens enkle udseende! Den er trykfølsom og registrerer dit tyngdepunkt. Skal du fx køre slalom og første port findes til højre for dig, da læner du dig mod højre og fører vægten over, præcis som i bakkerne. Wii Balance Board registrerer flytningen af dit tyngdepunkt og på den måde reagerer spillet på skærmen på dine bevægelser.

Balancepladen kører på batterier og er derfor helt trådløs, hvilket gør den nem at placere foran tv'et. Den kan bruges i kombination med Wii Remote og fungerer med de spil, der er kompatible med den. I skrivende stund er det bare Wii Fit, der kan spilles med Wii Balance Board, men en mængde kompatible spil er undervejs.

Wii Balace Board indgår, når du køber Wii Fit.

Maks. vægt for Wii Balance Board er 150 kg.

Del |


 • Pokémonday - Wormadam

  Nu er det forår og blomsterne springer ud! I maj tager vi et nærmere kig på de blomstrende Pokémon.

  Wormadam og dens førudvikling Burmy er en lidt speciel Pokémon. Den er en Bagworm Pokémon, der er 0,5 meter høj og vejer 6,5 kg. Teknisk set er den af Bug-typen, men siden den i sin mest kendte form ligner en blomsterbusk, synes vi, at den passer godt her i maj. Førudviklingen Burmy ændrer udseende mellem Grass, Sand og Trash, alt efter hvor den kæmper, og udseendet bliver permanent, når den udvikles til Wormadam. Dog bortset fra hvis Burmy er en han, for da udvikler den sig til Mothim i stedet for.

  Vidste du, at Wormadam er den eneste Pokémon med forskellige former af forskellige typer (Bug og Grass, Ground eller Steel), som den ikke kan skifte imellem? Navnet er en kombination af "bagworm" og "madam", da Wormadam altid er en hun, og navnet afspejler endda dette på både japansk, fransk, tysk og koreansk.
  #Pokemon20

 • Demospil

  Har du et Nintendo 3DS-system, kan du downloade gratis demospil fra Nintendo eShop med Yo-kai Watch, Chibi-Robo: Zip Lash, The Legend of Zelda: Tri Force Heroes, New Style Boutique 2: Fashion Forward og mange flere.

 • Pokémon™ Sun/Pokémon™ Moon
  Pokémon Sun og Pokémon Moon er blevet annonceret til Nintendo 3DS-familien og lanceres i slutningen af 2016.
 • Følg Nintendo.dk på facebook!

 • Nordic Top 10

  Se hvilke Nintendo-spil som sælger bedst i Norden!

  Uge 20
  Uge 19
  Uge 18
  Uge 17
  Uge 16
  Uge 15
  Uge 14
  Uge 13
  Uge 12
  Uge 11
  Uge 10