• PRODUKTINFORMATION
  • Udgiver:
  • Nintendo
  • Release-dato:
  • 23 juni 2006
  • Onlinestøtte:
  • Ja

Nintendo DS Lite

Nintendo DS Lite er en ny og bedre version af den første model i Nintendo DS-familien. Den er både mindre og lettere end originalen, men frem for alt er skærmene meget lysere og bedre.

Nintendo DS Lite har to separate LCD-skærme, som gør, at du kan opleve spillene fra to forskellige perspektiver samtidig. Skærmene er tre tommer, baggrundsbelyste og kan fungere sammen eller hver for sig. Du tror måske, at man kan gøre dobbelt så meget med to skærme, men det er ikke det hele - der åbner sig så mange flere muligheder på grund af den ekstra skærm. Den nederste skærm er en såkaldt touch-screen - den reagerer, når du rører ved den. Til nogle Nintendo DS-spil behøver du altså ingen knapper til at styre, du kan kontrollere dem ved at røre direkte på skærmen med den medfølgende pegepen eller med en finger. Fantastisk!

Stemmestyring

Nintendo DS har et mikrofonudtag, der gør, at man kan tale med spil, som benytter sig af den funktion. Leg også med tanken om at kunne styre et spil alene med stemmen, og at spillet kun reagerer på netop din stemme.

Nintendo Wi-Fi Connection

Det har aldrig før været så nemt og sikkert at spille online som med Nintendo DS. Med den helt omkostningsfri tjeneste Nintendo Wi-Fi Connection kan du spille spil som Mario Kart DS og Animal Crossing: Wild World via trådløst bredbånd. Læs mere på  www.nintendowifi.com. (Der er ingen dansk udgave af hjemmesiden, vælg land "UK" for mere information, samt hjælp med fejlkoder).

Trådløs kommunikation

Spil med og mod hinanden, i mange tilfælde er det nok med et spil, hvis flere Nintendo DS-ejere skal kunne spille trådløst sammen, se bag på spilkassetterne om det er muligt med "Single-Card Download Play" Eller hvis I skal have hvert jeres spil, vil der stå "Multi-Card Play".

Tegn og skriv med PictoChat

PictoChat er Nintendos eget billede- og chatprogram, som er indbygget i Nintendo DS. Med PictoChat kan DS-ejere kommunikere trådløst med hinanden, enten ved at skrive meddelelser på det virtuelle tastatur eller ved at skrive og tegne med pegepennen direkte på skærmen.

3-D-grafik

Nintendo DS kan håndtere 3-D-grafik, der overgår den på Nintendo 64. Billedhastigheden kan holdes på imponerende 60 billeder pr. sekund, og specialeffekter som tåge og "cel shading" er ikke noget problem.

God lydkvalitet

16-kanals-lyden giver dig en god musik-kvalitet og naturligt samplet tale. Nintendo DS har to højtalere, og lyden gengives i stereo både med og uden høretelefoner.

Stærke processorer

Nintendo DS har to processorer - en ARM9 og en ARM7.
Nyt mediaformat: Nintendo DS-spillene ligger på små og kompakte kort, der rummer over 1 gigabit information.

Game Boy Advance-kompatibel

Nintendo DS har to indgange til spil - et til de nye Nintendo DS-spil og et til Game Boy Advance-spil. Du kan altså spille alle dine Game Boy Advance-spil på Nintendo DS!

Tekniske specifikationer

Mål (i lukket form): Bredde: 133,0 x længde: 73,9 x højde: 21,5 mm
Vægt (inklusive det indbyggede batteri og stylus): 218 g
Størrelse på stylus: Længde: cirka 87,5 mm, diameter: cirka 4,9 mm
Øverste skærm: 3 tommer, transparent reflekterende TFT farve-LCD. Baggrundsbelyst - lysstyrke i 4 niveauer
Touch-screenen: 3 tommer, transparent reflekterende TFT farve-LCD. Baggrundsbelyst - lysstyrke i 4 niveauer
Energistyrke og batteri: Genopladeligt litium-ion-batteri. Strømbesparende "sleep mode". AC-adapter

Spilletid pr. opladning:

Minimum lysstyrke: 15-19 timer
Lav lysstyrke: 10-15 timer
Høj lysstyrke: 7-11 timer
Maksimum lysstyrke: 5-8 timer (tiden kan variere alt efter softwaren)
Opladningstid: Cirka 3 timer

Del |