• PRODUKTINFORMATION
 • Genre:
 • Eventyr
 • Multiplayer
 • Online
 • Rollespil
 • PEGI:
 • 3plus
 • Konsol:
 • Nintendo DS
 • Antal spillere offline:
 • 1-5
 • Udgiver:
 • Nintendo
 • Distributør:
 • Bergsala
 • Release-dato:
 • 26 marts 2010
 • Sprog:
 • Engelsk

Pokémon SoulSilver Version

Pokémon Silver Version (og Pokémon Gold Version) klassificeres ofte som de allerbedste Pokémon-spil. Nu får nye Pokémon-trænere chancen for at opleve det fantastiske eventyr i Johto, og ældre fans indbydes til et gensyn med et yndlingsspil med nye muligheder og funktioner!

Den komplette Pokémon-verden består af fire regioner

Kanto, Johto, Hoenn og Sinnoh. Sådan hedder de fire regioner, hvori Pokémon-spillene i Version-serien hidtil har udspillet sig. I Pokémon SoulSilver Version besøger du Johto, en region som har været utilgængelig siden Pokémon Gold/Silver/Crystal Version for ti år siden. Og eftersom de gamle Pokémon-spil ikke er kompatible med de nye, så er Johto-regionen endelig stødt til den øvrige Pokémon-verden - endelig er de alle samlet! Jagten på samtlige 493 Pokémon kan begynde!

Klassisk Pokémon-eventyr fyldt med nyheder

Til at starte med er alt som det plejer. Du vælger, om du er dreng eller pige, hvad du hedder og tjekker at Nintendo DS-uret er indstillet korrekt. Professor Elm giver dig din første Pokémon, og som altid må du vælge mellem tre forskellige:

Chikorita: Græstype. Til dig, som godt vil have ekstra udfordring og ikke er bange for besvær. Skynd dig at fange en flyvende Pokémon (fx Pidgey eller Hoothoot) inden du træner i andre gyms, ellers bliver der alvorlige problemer!

Cyndaquil: Ildtype. Er du nybegynder? Pokémon SoulSilver Version er måske endda dit første Pokémon-spil? Så skal du vælge denne Pokémon! Cyndaquil har stor fordel i spillets andre gyms.

Totodile: vandtype. Foretrækker du en Pokémon som er allround og ikke har nogen særskilte for- eller bagdele i starten af spillet, bør du vælge Totodile. Da det er en vandtype, har den den fordel, at den kan lære flere HM (Hidden Machine, fx Surf og Whirlpool), som er nødvendige for at komme videre i spillet.

Ingen Pokétch, men derimod Pokégear!

Når du har valgt din Pokémon, vil du hurtigt mærke stor forskel i forhold til Pokémon Diamond/Pearl/Platinum Version. Der er ingen Pokétch! Hvad sker der så med touch-screenen? Jo, der bliver plads til START-menuen, som i Pokémon Diamond/Pearl/Platinum Version kom frem ved et tryk på X-knappen. Fordelen ved at have hele menuen på touch-screenen er, at du nemt og hurtigt kan vælge, hvad du vil uden at skulle bladre i menuer. Derudover kan du trykke på løbeskoene, som du får i starten af spillet, for at løbe stærkt, uden at være nødt til at holde B-knappen inde hele tiden! Rigtig smart når du er udenfor, hvor du jo næppe går særlig meget, og indenfor kan du trykke på ikonet en gang til, og så går din figur igen. Læg mærke til, at det stadig er muligt at benytte B-knappen som tidligere!

Hvert Pokémon-spil har haft sit tekniske hjælpemiddel. Pokémon Navigator og Pokétch kender du måske og i Pokémon SoulSilver Version hedder tingesten Pokégear. Kort sagt er det en kombineret telefon, radio og kort. En radio lyder måske ikke så spændende, men stil ind på den rette kanal, så flyder der rigtig meget nyttig information gennem luften! Telefonen bruges naturligvis til at telefonere med! Nogen trænere vil gerne aftale en revanchekamp, andre har samlet forskellige ting og sager, som de gerne vil af med.

Undskyld, men ved du ikke hvad Pokémon er?

Pokémon er væsner, som ligner almindelige dyr på mange måder. De fleste Pokémon er faktisk baseret på dyr eller vækster, men er lempet lidt til af spildesignerne, så de ser lidt heftigere, sødere eller sjovere ud! I Pokémon-verdenen bor der mennesker, og dem der beskæftiger sig med at fange og samle Pokémon kaldes for Pokémon-trænere. Det lyder måske slemt at fange vilde Pokémon, men alle godhjertede trænere behandler deres Pokémon som om det er deres bedste venner, og til gengæld giver Pokémon sine utrolige kræfter til træneren. Desværre findes der folk som udnytter (eller forsøger at udnytte) Pokémon-kræfterne til ugerninger, og i Pokémon SoulSilver Version er det Team Rocket som står for skurkestregerne!

En træner opbevarer normalt sine Pokémon i Pokébolde, men i Pokémon HeartGold/SoulSilver Version er det for første gang muligt at lade sin yndlings-Pokémon vandre side om side med træneren! (Det var dog også muligt allerede i Pokémon Yellow Version: Special Pikachu Edition, men da var det kun Pikachu som kunne vandre af sted sammen med spilleren, nu kan en hvilken som helst Pokémon gøre det). Man kan tage seks Pokémon med sig ad gangen, resten lagres i en pc. Hvordan det kan lade sig gøre? Spørg os ikke, vi har heller ikke helt forstået det...!

Alle trænere begiver sig ud på en rejse, for at blive verdens bedste Pokémon-mester. For at blive det, kræves det at du slår Elite Four og den næste mester i rækken. Inden du kommer så langt, skal du dog finde alle gyms og udfordre deres gymleaders for at samle nåle. Har du samlet alle nåle, er de bevis på din kunnen og du tillades at udfordre Elite Four!

I starten af spillet har du kun én Pokémon, og den er ret svag. Ved at slås med vilde Pokémon samt Pokémon, som tilhører andre trænere, samler din Pokémon erfaring og bliver stærkere, lærer nye angreb og kan til og med udvikle sig! En Pokémon som udvikler sig ændrer form og bliver ofte meget stærkere.

Forskellen på Pokémon HeartGold Version og Pokémon SoulSilver Version

Under rejsen skal der ikke bare udkæmpes en masse Pokémon-kampe. Det er mindst lige så vigtigt at fange nye Pokémon at lægge til samlingen! En del Pokémon lever kun i grotter, nogle finder du kun tidligt om morgnen, mange gemmer sig i højt græs og få af dem vil du slet ikke kunne finde i Pokémon SoulSilver Version! Dem må du bytte dig til fra Pokémon HeartGold Version! En anden forskel på de to versioner er sandsynligheden for, at en vis Pokémon dukker op.

Kompatibilitet med andre Pokémon-spil

Pokémon HeartGold/SoulSilver Version er kompatible med Pokémon Diamond/Pearl/Platinum Version (via trådløs overførsel), Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald/FireRed/LeafGreen Version (via Pal Park, hvis du spiller på en Nintendo DS eller Nintendo DS Lite med Game Boy Advance-indgang), samt Pokémon Battle Revolution. De er ikke kompatible med My Pokémon Ranch (WiiWare).

Vær opmærksom på, at du skal have slået Elite Four og derudover have fået National Pokédex inden du kan komme ind i Pal Park og linke til Game Boy Advance-spillene! Bemærk også, at Pokéwalker kun kan overføre til og fra Pokémon HeartGold/SoulSilver Version!

Fortsæt til Pokéwalker

Del |

 • BILLEDER
 • Pokémon SoulSilver Version - Her starter dit eventyr!
 • Pokémon SoulSilver Version - Hvem er det, der kigger ind i professorens laboratorium?
 • Pokémon SoulSilver Version - Professor Elm fortæller, at mennesker gik sammen med Pokémon inden Pokébolden blev opfundet.
 • Pokémon SoulSilver Version - De otte gymleaders i Johto kan ses på den øverste skærm. På den nederste ses information om spilleren.