• INFORMATION

Touch! Generations

Nintendos 'Touch! Generations'-serie er en række forskellige spil og programtyper til Nintendo DS og Wii, der byder på mange anderledes og unikke spiloplevelser, uafhængig af alder, køn og tidligere spil-interesse og -erfaring.

Det findes allerede en hel del Touch! Generations-titler, som du kan genkende hos forhandlerne via Touch! Generations-logoet på spilkassetterne. På denne side finder du information om Touch! Generations-produkter i menuen til højre på siden.

Du vil opdage, at listen består af lidt atypiske programvarer, hvor der præsenteres spil, som ikke bare handler om at skyde rumvæsner eller køre hurtige biler! Nintendo DS og Wii kan hjælpe dig med at træne din hjerne, spille sudoku, være læge, skabe musik eller spille sammen med mennesker, som bor tusindvis af kilometer fra dig. Praktisk talt, hvad du end vil!

Del |

 • Pokémonday - Liligant

  Liligant er en Flowering Pokémon, der er 1,1 meter høj og vejer 16,3 kg. Lilligant udvikler sig fra Petilil, når du bruger en Sun Stone på den. Lilligants hemmelige færdighed er Leaf Guard, som sætter en stopper statuseffekter som Burn, Freeze, Paralysis, Poison og Sleep. Det er ret vanskeligt at få blomsten på Lilligants hoved til at blomstre, men den vil dufte sødt, når den først gør det, og det siges desuden, at denne duft vil have en afslappende effekt. Lilligant kan kun være af hunkøn, og den kan lære flere forskellige dansemanøvrer som Teeter Dance, Quiver Dance og Petal Dance.

  Vidste du, at Lilligant har været lanceret seks gange som kort i Pokémon TCG? Fire af disse kort har sjældenhedsgraden Rare, et er Uncommon og det sidste er et promo-kort fra Black & White-serien. Det nyeste Lilligant-kort er fra BREAKpoint-serien, der blev lanceret i februar i år.
  #Pokemon20

 • Demospil

  Har du et Nintendo 3DS-system, kan du downloade gratis demospil fra Nintendo eShop med Yo-kai Watch, Chibi-Robo: Zip Lash, The Legend of Zelda: Tri Force Heroes, New Style Boutique 2: Fashion Forward og mange flere.

 • Pokémon™ Sun/Pokémon™ Moon
  Pokémon Sun og Pokémon Moon er blevet annonceret til Nintendo 3DS-familien og lanceres i slutningen af 2016.
 • Følg Nintendo.dk på facebook!

 • Nordic Top 10

  Se hvilke Nintendo-spil som sælger bedst i Norden!

  Uge 20
  Uge 19
  Uge 18
  Uge 17
  Uge 16
  Uge 15
  Uge 14
  Uge 13
  Uge 12
  Uge 11
  Uge 10