• INFORMATION

Touch! Generations

Nintendos 'Touch! Generations'-serie er en række forskellige spil og programtyper til Nintendo DS og Wii, der byder på mange anderledes og unikke spiloplevelser, uafhængig af alder, køn og tidligere spil-interesse og -erfaring.

Det findes allerede en hel del Touch! Generations-titler, som du kan genkende hos forhandlerne via Touch! Generations-logoet på spilkassetterne. På denne side finder du information om Touch! Generations-produkter i menuen til højre på siden.

Du vil opdage, at listen består af lidt atypiske programvarer, hvor der præsenteres spil, som ikke bare handler om at skyde rumvæsner eller køre hurtige biler! Nintendo DS og Wii kan hjælpe dig med at træne din hjerne, spille sudoku, være læge, skabe musik eller spille sammen med mennesker, som bor tusindvis af kilometer fra dig. Praktisk talt, hvad du end vil!

Del |

 • Pokémonday - Pikachu!

  Februar markerer 20-årsjubilæet for Pokémon-serien, og hver uge resten af året vil vi skrive lidt om en Pokémon.

  Vi starter med seriens velkendte maskot, Pikachu. Denne Pokémon er af Electric-typen, 40 cm høj og vejer 6 kg. De røde kinder lagrer elektricitet, som Pikachu bruger i sine angreb. Du kan se på halen om en Pikachu er en hun eller han, da en hun har en V-formet halespids, mens en han har en flad halespids. Pikachu og Ash er trofaste venner, som har fulgt hinanden gennem hele tv-serien og i alle filmene.

  Vidste du, at japanske forskere i 2008 opdagede et protein, der overfører elektriske signaler fra øjet til hjernen og navngav det "pikachurin"?

 • Følg Nintendo.dk på facebook!

 • Nordic Top 10

  Se hvilke Nintendo-spil som sælger bedst i Norden!

  Uge 4

  Uge 3

  Uge 2

  Uge 1

 • Demospil

  Har du et Nintendo 3DS-system, kan du downloade gratis demospil fra Nintendo eShop med Chibi-Robo: Zip Lash, The Legend of Zelda: Tri Force Heroes, New Style Boutique 2: Fashion Forward og mange flere.