• INFORMATION

Touch! Generations

Nintendos 'Touch! Generations'-serie er en række forskellige spil og programtyper til Nintendo DS og Wii, der byder på mange anderledes og unikke spiloplevelser, uafhængig af alder, køn og tidligere spil-interesse og -erfaring.

Det findes allerede en hel del Touch! Generations-titler, som du kan genkende hos forhandlerne via Touch! Generations-logoet på spilkassetterne. På denne side finder du information om Touch! Generations-produkter i menuen til højre på siden.

Du vil opdage, at listen består af lidt atypiske programvarer, hvor der præsenteres spil, som ikke bare handler om at skyde rumvæsner eller køre hurtige biler! Nintendo DS og Wii kan hjælpe dig med at træne din hjerne, spille sudoku, være læge, skabe musik eller spille sammen med mennesker, som bor tusindvis af kilometer fra dig. Praktisk talt, hvad du end vil!

Del |

  • Mario Kart 8 Bonus Game Promotion

    Nu er download-koder udsendt til alle jer, der har deltaget og registreret en korrekt PIN-kode i vores Mario Kart 8 Bonus Game Promotion.

    VIGTIGT! Har du deltaget i vores kampagne "Mario Kart 8 Bonus Game Promotion", men har du endnu ikke modtaget enten en download-kode eller en mail om at din kode ikke var korrekt?  Send da venligst en e-mail til info@bergsala.se med emnelinjen "MK8-download-kode". Mailen skal indeholde den PIN-kode, du har registreret.

  • Følg Nintendo.dk på facebook!

  • Demospil

    Psst! Har du Wii U/Nintendo 3DS, kan du downloade gratis demospil med fx Bravely Default, Monster Hunster 3 Ultimate, Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate eller Fire Emblem: Awakening fra Nintendo eShop.