• INFORMATION

Nintendo Wi-Fi Connection

Det har aldrig været nemmere at spille online end med Wii og Nintendo DS! Via Nintendo Wi-Fi Connection får du en suveræn onlineoplevelse, der er hurtig, sikker og gratis.

Hvad er Nintendo Wi-Fi Connection?

Wi-Fi står for Wireless-Fidelity og er, kort fortalt, det samme som trådløst bredbånd. Nintendo Wi-Fi Connection er en tjeneste, som gør, at du kan koble din Wii eller Nintendo DS til et trådløst bredbånd og spille mod andre Wii- og Nintendo DS-indehavere fra hele kloden, der også er tilsluttet. Du kan spille via dit eget bredbånd eller via såkaldte "hotspots", der findes forskellige steder rundt omkring i landet.

Har du trådløst bredbånd?

I så fald er det bare at indtaste indstillingerne i et Wi-Fi-kompatibelt spil og så er du i gang!

Har du "normalt" bredbånd?

Da skal du bruge tilbehøret Nintendo Wi-Fi USB Connector for at spille online med Nintendo DS. Med Wii kan du eventuelt benytte dig af Wii LAN Adapter for at koble maskinen til et kabelmodem. USB Connector kobler du til den computer, som bredbåndet er tilsluttet, og når du har installeret den programvare, der medfølger, er du i gang.

Har du ikke bredbånd?

Da kan du spille Nintendo DS via hotspots, der findes forskellige steder rundt omkring i verden. Et hotspot er et område, der er dækket af trådløst bredbånd og som du kan surfe fra (fx nogle togstationer, visse restauranter og caféer, biblioteker o.l.).

Hvad koster det så?

Nintendo tager ikke en krone i afgift, når du spiller med deres Wi-Fi-tjeneste. Det, som kommer i tillæg, er de eventuelle sædvanlige omkostninger til bredbåndsforbindelsen.

Hvilke spil er online?

Du finder en liste over en del af spil, du kan spille sammen med venner over internettet i menuen til højre på denne siden. Der kommer løbende flere titler og du kan finde flere titler hos forhandlerne, se efter det blå logo!

For information om "error codes" og information på engelsk kan du besøge www.nintendowifi.com.

Del |

 • Pokémonday - Liligant

  Liligant er en Flowering Pokémon, der er 1,1 meter høj og vejer 16,3 kg. Lilligant udvikler sig fra Petilil, når du bruger en Sun Stone på den. Lilligants hemmelige færdighed er Leaf Guard, som sætter en stopper statuseffekter som Burn, Freeze, Paralysis, Poison og Sleep. Det er ret vanskeligt at få blomsten på Lilligants hoved til at blomstre, men den vil dufte sødt, når den først gør det, og det siges desuden, at denne duft vil have en afslappende effekt. Lilligant kan kun være af hunkøn, og den kan lære flere forskellige dansemanøvrer som Teeter Dance, Quiver Dance og Petal Dance.

  Vidste du, at Lilligant har været lanceret seks gange som kort i Pokémon TCG? Fire af disse kort har sjældenhedsgraden Rare, et er Uncommon og det sidste er et promo-kort fra Black & White-serien. Det nyeste Lilligant-kort er fra BREAKpoint-serien, der blev lanceret i februar i år.
  #Pokemon20

 • Demospil

  Har du et Nintendo 3DS-system, kan du downloade gratis demospil fra Nintendo eShop med Yo-kai Watch, Chibi-Robo: Zip Lash, The Legend of Zelda: Tri Force Heroes, New Style Boutique 2: Fashion Forward og mange flere.

 • Pokémon™ Sun/Pokémon™ Moon
  Pokémon Sun og Pokémon Moon er blevet annonceret til Nintendo 3DS-familien og lanceres i slutningen af 2016.
 • Følg Nintendo.dk på facebook!

 • Nordic Top 10

  Se hvilke Nintendo-spil som sælger bedst i Norden!

  Uge 20
  Uge 19
  Uge 18
  Uge 17
  Uge 16
  Uge 15
  Uge 14
  Uge 13
  Uge 12
  Uge 11
  Uge 10