• INFORMATION

Nintendo Wi-Fi Connection

Det har aldrig været nemmere at spille online end med Wii og Nintendo DS! Via Nintendo Wi-Fi Connection får du en suveræn onlineoplevelse, der er hurtig, sikker og gratis.

Hvad er Nintendo Wi-Fi Connection?

Wi-Fi står for Wireless-Fidelity og er, kort fortalt, det samme som trådløst bredbånd. Nintendo Wi-Fi Connection er en tjeneste, som gør, at du kan koble din Wii eller Nintendo DS til et trådløst bredbånd og spille mod andre Wii- og Nintendo DS-indehavere fra hele kloden, der også er tilsluttet. Du kan spille via dit eget bredbånd eller via såkaldte "hotspots", der findes forskellige steder rundt omkring i landet.

Har du trådløst bredbånd?

I så fald er det bare at indtaste indstillingerne i et Wi-Fi-kompatibelt spil og så er du i gang!

Har du "normalt" bredbånd?

Da skal du bruge tilbehøret Nintendo Wi-Fi USB Connector for at spille online med Nintendo DS. Med Wii kan du eventuelt benytte dig af Wii LAN Adapter for at koble maskinen til et kabelmodem. USB Connector kobler du til den computer, som bredbåndet er tilsluttet, og når du har installeret den programvare, der medfølger, er du i gang.

Har du ikke bredbånd?

Da kan du spille Nintendo DS via hotspots, der findes forskellige steder rundt omkring i verden. Et hotspot er et område, der er dækket af trådløst bredbånd og som du kan surfe fra (fx nogle togstationer, visse restauranter og caféer, biblioteker o.l.).

Hvad koster det så?

Nintendo tager ikke en krone i afgift, når du spiller med deres Wi-Fi-tjeneste. Det, som kommer i tillæg, er de eventuelle sædvanlige omkostninger til bredbåndsforbindelsen.

Hvilke spil er online?

Du finder en liste over en del af spil, du kan spille sammen med venner over internettet i menuen til højre på denne siden. Der kommer løbende flere titler og du kan finde flere titler hos forhandlerne, se efter det blå logo!

For information om "error codes" og information på engelsk kan du besøge www.nintendowifi.com.

Del |

 • Pokémonday - Pikachu!

  Februar markerer 20-årsjubilæet for Pokémon-serien, og hver uge resten af året vil vi skrive lidt om en Pokémon.

  Vi starter med seriens velkendte maskot, Pikachu. Denne Pokémon er af Electric-typen, 40 cm høj og vejer 6 kg. De røde kinder lagrer elektricitet, som Pikachu bruger i sine angreb. Du kan se på halen om en Pikachu er en hun eller han, da en hun har en V-formet halespids, mens en han har en flad halespids. Pikachu og Ash er trofaste venner, som har fulgt hinanden gennem hele tv-serien og i alle filmene.

  Vidste du, at japanske forskere i 2008 opdagede et protein, der overfører elektriske signaler fra øjet til hjernen og navngav det "pikachurin"?

 • Følg Nintendo.dk på facebook!

 • Nordic Top 10

  Se hvilke Nintendo-spil som sælger bedst i Norden!

  Uge 4

  Uge 3

  Uge 2

  Uge 1

 • Demospil

  Har du et Nintendo 3DS-system, kan du downloade gratis demospil fra Nintendo eShop med Chibi-Robo: Zip Lash, The Legend of Zelda: Tri Force Heroes, New Style Boutique 2: Fashion Forward og mange flere.