• INFORMATION
  • Konsol:
  • Wii
  • Kategori:
  • Spil & programmer

Diskproblemer med Super Smash Bros. Brawl

Min Wii kan ikke læse disken med Super Smash Bros. Brawl! Hvad gør jeg?

Super Smash Bros. Brawl er det første spil til Wii, der er lagt på en "dual-layer"-disk, som kan indeholde meget mere information og desuden aflæses på en anden måde end de traditionelle "single-layer"-disks. Dette får betydning for en meget lille del af brugerne, som vil opleve problemer med at få Wii til at afspille disken med Super Smash Bros. Brawl.

Kan din Wii-konsol ikke aflæse disken, trænger den sikkert bare til at blive renset. Laserlinsen, der aflæser disken, kan være blevet sløret pga. diverse påvirkninger fra omgivelserne, såsom støvpartikler og nikotin fra cigaretrøg. Nintendo tilbyder rensning til enhver Wii-indehaver, som oplever problemer med Wii og Super Smash Bros. Brawl.

Vær opmærksom på følgende i tilfælde af problemer med afspilning af Super Smash Bros. Brawl på Wii:

  • Vi anbefaler IKKE, at man selv forsøger at rense Wii på nogen måde. Det vil desuden påvirke garantien, hvis der åbnes ind til selve mekanismen i Wii. Derfor tilbyder Nintendo denne procedure til hjælp for forbrugerne.

Pakkeseddel til Postdanmark kan fremsendes efter ønske ved henvendelse til service@bergsala.dk (skriv "SSBB-fragt" i emnefeltet), således kan Nintendo stå for fragtomkostninger til Bergsala Service Center.

Send selve Wii-konsollen samt Super Smash Bros. Brawl til Bergsala Service Center, som vil foretage rensning af Wii hurtigst muligt inden for et par uger.

Bergsala Service Center
Valseholmen 1
2650 Hvidovre

Husk altid at medsende navn, adresse, e-mail og evt. tlf. nr.

Yderligere spørgsmål kan rettes til Bergsala Service Center.
Tlf.: 70 25 60 80 - E-mail: service@bergsala.dk

Del |