• INFORMATION
 • Konsol:
 • Nintendo DS

Vi præsenterer Colt Pokémon Keldeo!

31 august 2012

Få fat i den farverige, mytiske Pokémon Keldeo til Pokémon Black Version og/eller Pokémon White Version!

Den fantastiske, nye Keldeo er en stærk Pokémon af Water/Fighting-type, som du ikke møder undervejs i spillet, men snart vil kunne få den alligevel til dit Pokémon Black Version og/eller Pokémon White Version! Fra 1. oktober til og med 11. oktober kan du begive dig til din nærmeste GameStop- eller Toys"R"Us-butik med dit Nintendo DS- eller Nintendo 3DS-system samt et eksemplar af Pokémon Black Version og/eller Pokémon White Version og få overført Keldeo.

Bemærk venligst, at nogle forhandlere forlanger, at du forudbestiller Pokémon Black Version 2 eller Pokémon White Version 2 for at få fat i Keldeo. Forhør dig derfor hos din lokale forhandler om, hvad der gælder hos dem!

Så snart du har modtaget Keldeo, kan du gøre flere ting i de nye spil Pokémon Black Version 2 ogPokémon White Version 2. Du overfører Keldeo fra Pokémon Black Version eller Pokémon White Version til det nye spil og kan dermed besøge et særligt område, hvor Keldeo kan lære sit signatur-move Secret Sword. Keldeo antager ved overførslen sin Resolute Form, som giver den et lidt farligere udseende og et horn, der er mere fremstående end i dens Ordinary Form.

Distributionen af Keldeo foregår kun i perioden 1.-11. oktober, så gå ikke glip af denne chance! Held og lykke med træning og kampe med den nye, mytiske Pokémon Keldeo!

Sådan foregår distributionen

Hvad skal jeg have med i butikken?

 • Valgfri model af Nintendo DS- eller Nintendo 3DS-system samt et eller flere eksemplarer af Pokémon Black Version og/eller Pokémon White Version
 • Du må maksimalt have elleve Wonder Cards i dit spil

Hvad er et Wonder Card?

Et Wonder Card er en slags billet, du viser til en mand med blå kasket for at få en ny Pokémon. Når du har fået overført Keldeo i butikken, modtager du egentlig ikke selve Pokémon-figuren, men et Wonder Card for Keldeo. Dette Wonder Card skal du vise til manden med blå kasket i et hvilket som helst Pokémon Center i spillet for at få Keldeo.

Du kan se, hvor mange Wonders Cards du har i MYSTERY GIFT-menuen (vælg "CHECK THE CARD ALBUM"). MYSTERY GIFT-menuen finder du på samme skærmbillede, som du vælger spilfil - straks efter titelskærmen.

Hvordan gør jeg i butikken?

I princippet behøver du ikke spørge personalet, men kan skaffe dig Keldeos Wonder Card på egen hånd. Personalet står selvfølgelig til rådighed, hvis du har brug for hjælp. Besøg en Toys"R"Us- eller GameStop-butik, som deltager i kampagnen og udfør trinene, som du finder i billedguiden til højre her på siden, i dit spil.

Hvem er Keldeo?

Keldeo er den seneste Pokémon, der er opdaget i Pokémon-verdenen. Denne Keldeo vil dukke op som nummer 153 i dit Unova Pokédex og er en Colt Pokémon. Dens evner og stats kan du se blandt billederne til højre på siden.

Ordinary og Resolute Form

Når du modtager Keldeo til Pokémon Black Version og/eller Pokémon White Version vil den have sin Ordinary Form, men idet du overfører den til Pokémon Black Version 2 eller Pokémon White Version 2 og lærer den sit signatur-move Secret Sword, vil den antage sin Resolute Form. Resolute Form og Secret Sword er unikke for Pokémon Black Version 2 og Pokémon White Version 2.

ordinary_form

Hvordan lærer jeg Keldeo Secret Sword i Pokémon Black Version 2 og Pokémon White Version 2?

Led efter en åbning mellem træerne nær Floccesy Town, som er en af de første byer, du besøger på din rejse. Følg stien mellem træerne og hold udkig efter en stor sten med et gigantisk symbol indgraveret. Hvis Keldeo er blandt de Pokémon, de bærer med dig, vil den huske Secret Sword på dette sted.

resolute_form

Jeg lærte Keldeo Secret Sword, men jeg vil have den tilbage til Ordinary Form! Hvordan gør jeg?

Du får den bare til at glemme Secret Sword, hvilket du nemt kan gøre ved at få den op i level og erstatte Secret Sword med et nyt move eller lære den nye TM- eller HM-teknikker, der erstatter Secret Sword. Det er Secret Sword, som afgør Keldeos form. Husk, at du kan ikke overføre Keldeo tilbage til Pokémon Black Version eller Pokémon White Version i dens Resolute Form - du skal have den til at glemme Secret Sword for at føre den tilbage til de tidligere Pokémon-spil.

Keldeo kan kun lære Secret Sword i Pokémon Black Version 2 og Pokémon White Version 2, og dens Resolute Form eksisterer kun i de nye Pokémon-spil!

Del |

 • Pokémonday - Wormadam

  Nu er det forår og blomsterne springer ud! I maj tager vi et nærmere kig på de blomstrende Pokémon.

  Wormadam og dens førudvikling Burmy er en lidt speciel Pokémon. Den er en Bagworm Pokémon, der er 0,5 meter høj og vejer 6,5 kg. Teknisk set er den af Bug-typen, men siden den i sin mest kendte form ligner en blomsterbusk, synes vi, at den passer godt her i maj. Førudviklingen Burmy ændrer udseende mellem Grass, Sand og Trash, alt efter hvor den kæmper, og udseendet bliver permanent, når den udvikles til Wormadam. Dog bortset fra hvis Burmy er en han, for da udvikler den sig til Mothim i stedet for.

  Vidste du, at Wormadam er den eneste Pokémon med forskellige former af forskellige typer (Bug og Grass, Ground eller Steel), som den ikke kan skifte imellem? Navnet er en kombination af "bagworm" og "madam", da Wormadam altid er en hun, og navnet afspejler endda dette på både japansk, fransk, tysk og koreansk.
  #Pokemon20

 • Demospil

  Har du et Nintendo 3DS-system, kan du downloade gratis demospil fra Nintendo eShop med Yo-kai Watch, Chibi-Robo: Zip Lash, The Legend of Zelda: Tri Force Heroes, New Style Boutique 2: Fashion Forward og mange flere.

 • Pokémon™ Sun/Pokémon™ Moon
  Pokémon Sun og Pokémon Moon er blevet annonceret til Nintendo 3DS-familien og lanceres i slutningen af 2016.
 • Følg Nintendo.dk på facebook!

 • Nordic Top 10

  Se hvilke Nintendo-spil som sælger bedst i Norden!

  Uge 19
  Uge 18
  Uge 17
  Uge 16
  Uge 15
  Uge 14
  Uge 13
  Uge 12
  Uge 11
  Uge 10